La web de Marta Mata utilitza cookies propies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
Amics de
Marta Mata
La persona de Marta Mata ens uneix al voltant de projectes pedagògics i socials que tenen seu a la seva casa de Saifores, la Fundació Marta Mata Garriga.

Què és la Fundació Marta Mata Garriga?

L any 1984 Marta Mata va convertir la casa familiar del Baix Penedès en Fundació Àngels Garriga de Mata amb la finalitat de desenvolupar-hi una concepció dinàmica de l escola i d’establir relacions entre el món de la cultura, del treball, de l’esplai i del civisme. Les seves dependències i equipaments preparats per hostatjar un centenar de persones, i la biblioteca, amb més de 20.000 volums, van passar a ser el capital fundacional de la Fundació, gestionada per un Patronat que està format per set persones, i un Consell de trenta sis persones, que vetlla pel compliment dels fins fundacionals. L any 2013 el Consell aprovà el canvi de nom per l'actual Fundació Marta Mata Garriga.
Si vols fer-te amic de Marta Mata, completa aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu. Gràcies!
Accepto la política de privacitat i autoritzo que les dades facilitades siguin tractades per Marta Mata amb la finalitat d'atendre la meva consulta.